مقالات

اشتباهات رایج نصابان در زمینه‌ی نصب درب و چگونگی جلوگیری از آنها

اشتباهات رایج نصابان در زمینه‌ی نصب درب و چگونگی جلوگیری از آنها
0
(0)

امروزه، انتخاب یک درب امن و با کیفیت از اهمیت بسیاری برخوردار است. به همین دلیل نیز افراد همواره به دنبال انتخاب بهترین و مناسب‌ترین درب برای فضاهای مختلف ساختمان خود هستند. اما موضوعی که باید به آن توجه داشت این است که در حال حاضر افراد زیادی در حوزه تولید و نصب درب فعالیت می‌کنند و پیدا کردن فردی که عملکرد مناسبی را در این زمینه داشته باشد، کار دشواری است. در واقع فرآیند تولید و نصب درب، یک فرآیند تخصصی است و توجه به جزئیات فنی در آن از اهمیت بسیاری برخوردار است و کوچک‌ترین اشتباه یا سهل‌انگاری در این زمینه می‌تواند مشکلات بسیار زیادی را برای صاحبان ساختمان‌ها به همراه داشته باشد. در نتیجه لازم است که در هنگام نصب درب به یکسری از نکات توجه داشت. در همین راستا ما تصمیم گرفتیم در این مقاله از وبلاگ اُلتراهوم به بررسی اشتباهات رایج نصابان در زمینه درب ها پرداخته و راهکارهایی برای جلوگیری از آنها ارائه دهیم تا شما بتوانید با استفاده از این راهنما و به‌عنوان یک نصاب درب یا متقاضی نصب درب، بهترین انتخاب را داشته باشید. پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

1. عدم انتخاب مواد با کیفیت

یکی از اشتباهات رایج نصابان درب، استفاده از مواد با کیفیت پایین برای مونتاژ و نصب درب هاست. این انتخاب به شکل مستقیم روی امنیت، دوام و کارایی درب تاثیر گذاشته و می‌تواند منجر به بروز مشکلات جدی در آینده شود. به همین دلیل نیز توصیه می‌شود تا در جهت جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی مربوط به کیفیت مواد، درباره فروشندگان حاضر تحقیق کرده و تنها از تولیدکنندگان شناخته‌شده و دارای اعتبار خرید نمایید و همچنین لازم است قبل از شروع پروژه، به دقت مشخصات مواد مورد استفاده برای نصب درب را بررسی کنید و از کیفیت آنها اطمینان حاصل کنید.

2. اندازه‌گیری نامناسب

اندازه‌گیری نادرست ابعاد درب و چهارچوب آن می‌تواند منجر به بروز مشکلات عملکردی و ظاهری جدی برای درب شود. اگر درب در ابعاد درست نصب نشود، ممکن است شاهد مشکلاتی نظیر باز و بسته شدن نامناسب درب، ورود سرما و گرما به محیط داخلی یا خروج آن و حتی کاهش امنیت درب و در نتیجه آن امنیت محیط شود. برای جلوگیری از این اشتباه، لازم است ابعاد دیوار اطراف چهارچوب درب به دقت و از چندین نقطه متفاوت اندازه‌گیری شود تا هرگونه ناهمواری احتمالی موجود شناسایی شود. همچنین لازم است موضوعاتی مثل جهت چرخش درب و محل قرارگیری لولاها، دستگیره‌ها و قفل‌های درب نیز پیش از ساخت درب و اقدام به نصب، در نظر گرفته شود. بعد از نصب درب نیز نصابان باید عملکرد درب را بررسی کرده و اطمینان حاصل کنند که مشکلی در این زمینه وجود نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: نکات مهم در نگهداری و تعمیرات دوره‌ ای برای افزایش عمر مفید درب

3. نصب نادرست

یکی دیگر از مشکلات رایج نصابان درب که می‌تواند تاثیر مستقیمی روی عملکرد، امنیت و ظاهر درب داشته باشد، نصب نادرست درب است. نصب قفل‌های نامناسب، تعویض یا تغییر قطعات درب بدون داشتن دانش و تخصص لازم، عدم توجه به تنظیم لولاهای درب و نادیده گرفتن نکات امنیتی در حین نصب درب می‌توانند نمونه‌هایی از اشتباهاتی باشد که نصابان در حین نصب درب ممکن است داشته باشند. یک پیمانکار واجد شرایط نه تنها درب را به درستی نصب می‌کند، بلکه امنیت و زیبایی درب را نیز تضمین می‌کند و شما می‌توانید تا یک بازه زمانی مشخص که پیش از نصب باید به شما اعلام شود، در صورت بروز هرگونه مشکل، از گارانتی دریافتی استفاده کنید.

4. عدم استفاده از سیستم‌های امنیتی

عدم استفاده از سیستم‌های امنیتی در نصب درب خطای جدی دیگری است که توسط برخی از نصابان رخ می‌دهد و می‌تواند امنیت خانه یا محل کار شما را به شدت کاهش دهد. در حال حاضر و با پیشرفت تکنولوژی، سارقین از روش‌های مختلف و جدیدی برای باز کردن یک درب و ورود به ساختمان‌ها استفاده می‌کنند و به همین دلیل لازم است تا از سیستم‌های امنیتی مناسب روی درب های یک ساختمان و به ویژه درب خارجی آن استفاده شود اما متاسفانه این موضوع توسط برخی از نصابان نادیده گرفته می‌شود. سیستم‌های امنیتی مناسب می‌توانند دزدگیر، دوربین مداربسته و سایر تجهیزات مرتبط باشند که همواره توصیه می‌شود در هنگام نصب درب، به این موارد نیز توجه شده و بعد از افزودن آنها هم باید آموزش لازم درباره نحوه استفاده درست از سیستم امنیتی به کار رفته نیز به مالکین آموزش داده شود.

5. عدم درزبندی درب

موضوع دیگری که باید در حین نصب درب به آن توجه شود، درزهای احتمالی موضوع است. درزهای درب های داخلی و خارجی باید به شکل دقیقی بسته شود. در غیر این صورت، احتمال ورود آب، گردوغبار و حشرات به داخل ساختمان وجود خواهد داشت. اما متاسفانه این موضوع توسط بسیاری از نصابان درب نادیده گرفته می‌شود و در بلند مدت برای ساکنین ساختمان‌ها مشکلاتی را به وجود می‌آورد. در نتیجه لازم است در کنار توجه به نصب درست درب، از لاستیک‌های درزبندی نیز به شکل مناسب استفاده شده و شکافت‌های احتمالی موجود پوشیده شوند.

6. عدم انتخاب درب مناسب بر اساس نیازها

عدم توجه به نیازها در هنگام انتخاب درب برای فضای مختلف یک ساختمان و نصب درب نامناسب، یکی دیگر از مشکلات شایع در نصب درب‌ هاست. هر ساختمان باتوجه‌به موضوعات مختلف مثل اینکه محل زندگی یا محل کار است، چه تعداد نفرات قرار است در محیط قرار بگیرند، میزان رفت و آمد چقدر است و بسیاری از موارد دیگر ممکن است نیازها و شرایط منحصر به فرد خود را داشته باشد و به همین دلیل انتخاب درب مناسب بر اساس نیازها و شرایط محیطی می‌تواند از بروز بسیاری از مشکلات احتمالی بعدی جلوگیری کند. به عنوان مثال بهتر است از درب های اتوماتیک برای محیط‌های عمومی استفاده شود یا استفاده از درب های چوبی برای محیط‌هایی که دارای آب‌وهوای مرطوب هستند، چندان مناسب نیست. در همین راستا شما باید ابتدا نیازها و شرایط محیطی را به دقت بررسی کرده و سپس دربی را انتخاب کنید که به‌خوبی پاسخگوی این نیازها باشد.

بیشتر بخوانید: راهنمای کامل انتخاب درب مناسب برای منزل شما

7. عدم اطمینان از مقاومت دیوار

وجود دیوارهای ضعیف و غیرمقاوم می‌تواند باعث کاهش امنیت محیط و افزایش خطر نفوذ افراد غیرمجاز به داخل ساختمان شود. همچنین این موضوع می‌تواند روی عملکرد درب نیز تاثیر مستقیم داشته باشد. با این وجود متاسفانه برخی از نصابان درب در هنگام بازدید اولیه از محیط نصب و یا حتی هنگام اقدام برای نصب درب، به این مورد توجه ندارند و این موضوع می‌تواند در آینده برای ساکنین خانه ایجاد مشکل کند. در نتیجه لازم است قبل از نصب، مقاومت دیوارها ارزیابی شود و بعد از بررسی تمام استانداردهای لازم و اطمینان از وجود آنها، برای نصب درب اقدام شود.

8. عدم اطمینان از صاف بودن سطح نصب

صاف بودن سطح نصب یکی دیگر از مواردی می‌باشد که ممکن است توسط نصابان نادیده گرفته شود. در حالت کلی، وجود ناهمواری در سطح نصب درب، ممکن است روی عملکرد درب تاثیر مستقیم داشته باشد و مشکلات متعددی را نظیر باز و بسته نشدن درست درب یا قفل نشدن درب به وجود آورد. به همین دلیل لازم است پیش از اقدام برای نصب درب، از محل بازدید شده و با استفاده از ابزارهای اندازه‌گیری مناسب، ناهمواری‌های احتمالی شناسایی شده و رفع شود.

9. استفاده از پیچ های لولای نامناسب یا سفت کردن بیش از حد آنها

برای نصب هر درب باید از پیچ های مناسب برای همان درب استفاده شود تا این اطمینان حاصل شود که درب را در طول زمان بدون مشکل در جای خود ثابت می‌ماند. به عنوان مثال، استفاده از پیچ های بسیار کوچک می‌تواند باعث جابه‌جایی درب در طول زمان شود که در نهایت منجر به عملکرد نامناسب درب و ساییده شدن یا خراشیدگی زمین شود. همچنین اگر پیچ‌هایی که برای نصب درب مورد استفاده قرار گرفته‌اند، بیش از اندازه سفت شوند نیز ممکن است در طول زمان باعث هرز شدن پیچ و در نتیجه آن افتادن درب و آسیب رسیدن به ساکنین شود. نصابان حرفه‌ای و متخصص به خوبی به این موضوعات توجه داشته و نکات امنیتی لازم را رعایت می‌کنند.

در نهایت، نصب درب یکی از مهم‌ترین اقداماتی است که مالکین باید در هنگام ساخت یک ساختمان داشته باشند و انتخاب نصابان غیرحرفه‌ای و بروز هرگونه اشتباه در این زمینه توسط آنها می‌تواند به بروز مشکلات جدی در امنیت و کارایی درب های منازل و محیط‌های کار منجر شود. در همین راستا لازم است که شما به‌خوبی با این اشتباهات و نتایجی که ممکن است به همراه داشته باشد، آشنا شده و با داشتن آگاهی و شناخت کافی، احتمال بروز اشتباهات رایج در زمینه نصب درب را به حداقل برسانید. در این مقاله نیز ما تلاش کردیم شما را با اشتباهات رایج نصاب ها در زمینه نصب درب آشنا کرده و چگونگی جلوگیری از آنها را به شما آموزش دهیم. امیدواریم که این مقاله برای شما مفید بوده باشد.

0 / 5. 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *